Krisberedskap – grunder

Väddö kursgård, Stockholm

Detta är en grundläggande kurs på två dagar som bland annat tar upp genomgång av roller och ansvar inom krisberedskapen på lokal och regional nivå samt hur man arbetar med kriskommunikation.

Kursdetaljer

Kursplats Väddö kursgård, Stockholm
Startdatum 2020-11-06
Slutdatum 2020-11-08
Sista anmälan 2020-09-28
Målgrupp Kursen vänder sig till medlemmar inom frivilliga försvarsorganisationer som har eller vill gå mot befattning inom civil krisberedskap och höjd beredskap som frivillig förstärkningsresurs. Kursen passar även dig som är ledare eller ansvarig inom FRG. Även du som har en nyckelbefattning inom din frivilliga försvarsorganisation, till exempel som insats- eller utbildningsansvarig eller är ledamot i en styrelse kan söka kursen.
Övrig information Kursen motsvarar till stora delar tredagarskursen Grundkurs Krisberedskap, som nu görs om till Krisberedskap - grunder. För dig som genomfört Grundkurs Krisberedskap under 2018 eller tidigare är den här kursen bra som repetition. Kursen startar kl 10.00 på lördagen och slutar kl. 16.00 på söndagen. Gemensam busstransport sker från Stockholm central fredag 21.00 och åker från Väddö kl 14.45 på söndagen.