Instruktör

Vi kompetensutbildar instruktörer inom bland annat sjukvård, CBRN och ungdomsverksamhet.

Instruktör

CBRN – instruktör, fortbildning

Kursen syftar till att ge dig en fördjupning samt repetition av dina CBRN-kunskaper för att du ska kunna planera, genomföra och utvärdera CBRN-moment när du tjänstgör som instruktör.

Läs mer
Instruktör

Försvarsmedicin – instruktör GU-F

Syftet med kursen är att du som instruktör, med stöd av Försvarsutbildarna, ska få förmågan att förbereda, leda/genomföra samt slutredovisa de sjukvårdsmoment som ingår i kursen GU-F (Grundläggande soldatutbildning för frivilliga).

Läs mer
Instruktör

Instruktör – CBRN

Kursen syftar till att du ska kunna utbilda i grundläggande CBRN-kunskap (motsvarande CBRN - grundkurs och CBRN under GU-F).

Läs mer
Instruktör

Instruktör – miljö- och hälsoskydd

Syftet med kursen är att utbilda instruktörer inom området miljö- och hälsoskydd.

Läs mer
Instruktör

Instruktörskurs – tillämpning ungdom

Kursen syftar till att ge dig en fortsatt utbildning för att erhålla formell kompetens som instruktör, främst inom ungdomsverksamheten.

Läs mer
Instruktör

Skjutinstruktör – gevär 22

Kursen syftar till att du som instruktör ska kunna planera, genomföra och utvärdera grund- och skjutövningar med grupp. Skjutövningarna genomförs med gevär 22 long.

Läs mer
Instruktör

Skjutinstruktör – pistol 88

Kursen syftar till att du som instruktör ska kunna planera, genomföra och utvärdera grund- och skjutövningar med grupp (block A). Skjutövningarna genomförs med pistol 88.

Läs mer

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Mer om webbplatsen.