Försvarsutbildarna – Göteborg

Göteborgs Försvarsutbildningsförbund är en frivillig försvarsorganisation som har sina rötter i Landstormen. Göteborgs Landstormsförening bildades 1908.

Vårt geografiska verksamhetsområde är ”storgöteborg”, d v s Kungsbacka-, Mölndal-, Härryda-, Göteborg-, Partille-, Lerum-, Öckerö-, Kungälv-, Ale-, Stenungsunds- och Tjörns kommuner.

Mycket av det som gällde när vi startade en gång i tiden gäller även idag. Vi är en ideell organisation med demokratisk uppbyggnad som vänder sig till människor med ett starkt samhällsengagemang.

VI STÄRKER SAMHÄLLETS SÄKERHET

Genom utbildning stärker vi individens och samhällets förmåga att hantera civila och militära kriser. Vi välkomnar alla och vi står för grundläggande värden som demokrati och rättvisa, yttrande- och tryckfrihet, fred och frihet. Utan våra grundläggande värden – som vi Försvarsutbildare står för – vore Sverige inte det land det är idag .
Vårt verksamhetsområde omfattar från den enskildes säkerhet till hela rikets försvar. För mer information om vår utbildning och våra event, se kalendariet i undersidan ”verksamhet”.

Kontakt

Försvarsutbildarna Göteborg
Box 131 24
402 50 Göteborg
Besöksadress: Kviberga kaserner,
övre kaserngården 4 C

Organisationsnummer: 857200-1140

Telefon: 031-43 27 09 eller 070-828 08 52
E-post: goteborg@forsvarsutbildarna.se

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Mer om webbplatsen.