Försvarsutbildarna Dalarna

Välkommen till Försvarsutbildarna Dalarna! Vi stödjer Dalregementsgruppen och Dalabataljonen med rekrytering av specialister till hemvärnet. Vi stödjer även det civila samhället, bl a genom event som För din säkerhet!.

E-POST

Vi i förbundet försöker dra ner på kostnaderna och ett sätt är att använda e-post så mycket det bara går. Vi har e-post till flera medlemmar men behöver få in fler.

Om du inte inte fått något mejl någonsin från oss eller från centralt håll, så är risken stor att vi inte har din epostadress eller att den är felaktig. Kontakta då oss så hjälps vi åt att hålla kostnaderna nere.

Mejla då din epostadress till: dalarna@forsvarsutbildarna.se

UNGDOMSVERKSAMHET

Även om förbundet inte bedriver ungdomsverksamhet i egen regi välkomnar vi även dig som fyllt 15 år som medlem. Utbildning för ungdomar sker i samarbete med Dalarnas Hemvärnsungdom. Notera att du måste själv göra en personlig profil på Mitt Försvarsmakten. Förbundet kan dessvärre inte göra det. När du gjort en profil, gör även en ansökan till hemvärnsungdom genom att klicka på länken Ansök till Hemvärnet.

Du kan få mer information om frivilligutbildning Frivilligportalen.

Bli medlem i Försvarsutbildarna Dalarna

Medlemsavgiften är för närvarande 100 kronor för vuxen och 20 kronor för ungdom (t o m 18 år). Du betalar till PG 22 02 60-4, Försvarsutbildarna Dalarna.

Tänk på att märka din betalning med namn eller personnummer.
Utan märkning så har vi ingen möjlighet att se vem som betalt.

Kontakt

Försvarsutbildarna Dalarna
Box 701
791 29 Falun

E-post: dalarna@forsvarsutbildarna.se

Sociala medier

Facebook

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Mer om webbplatsen.