Försvarsutbildarna Dalarna

Välkommen till Försvarsutbildarna Dalarna! Vi stödjer Dalregementsgruppen och Dalabataljonen med rekrytering av specialister till hemvärnet. Vi stödjer även det civila samhället, bl a genom event som För din säkerhet!.

Uppdatering av vår sida

Just nu håller vi på att bygga om lite på vår hemsida och tackar för ditt tålamod med att allt inte är klart än.

E-POST

Vi i förbundet försöker dra ner på kostnaderna och ett sätt är att använda e-post så mycket det bara går. Vi har e-post till flera medlemmar men behöver få in fler.

Om du inte inte fått något mejl någonsin från oss eller från centralt håll, så är risken stor att vi inte har din epostadress eller att den är felaktig. Kontakta då oss så hjälps vi åt att hålla kostnaderna nere.

Mejla då din epostadress till: dalarna@forsvarsutbildarna.se

UNGDOMSVERKSAMHET

Även om förbundet inte bedriver ungdomsverksamhet i egen regi välkomnar vi även dig som fyllt 15 år som medlem. Utbildning för ungdomar sker i samarbete med Dalarnas Hemvärnsungdom. Notera att du måste själv göra en personlig profil på Mitt Försvarsmakten. Förbundet kan dessvärre inte göra det. När du gjort en profil, gör även en ansökan till hemvärnsungdom genom att klicka på länken Ansök till Hemvärnet.

Du kan få mer information om frivilligutbildning Frivilligportalen.

Bli medlem i Försvarsutbildarna Dalarna

Att bli medlem hos oss är enkelt och du får ett antal fördelar med ditt medlemskap.
Läs mer här om vad du får och hur du blir medlem.

Kontakt

Försvarsutbildarna Dalarna
Box 701
791 29 Falun

E-post: dalarna@forsvarsutbildarna.se

Sociala medier

Facebook