Vintergatan 2019

VINTERGATAN är en årligen återkommande enskild skyttetävling i mörker på Livgardets område i Kungsängen, som genomförs lördagen den 26 januari 2019. OBS! SKJUTNING UTFÖRS MED EGET VAPEN!

Datum: 29 januari 2019 kl. 14:00

VINTERGATAN är en årligen återkommande enskild skyttetävling i mörker på Livgardets område i Kungsängen, som genomförs lördagen den 26 januari 2019. Sekretariat mm på Tranbygge.
Lag om 4 medlemmar kan anmälas och skjuter då samtidigt. Skyttarna organiseras i omgångar om tolv. Försvarsutbildarna i Stockholms och Södermanlands län ansvarar för och organiserar övningen.

Följande riktlinjer gäller i stort för genomförandet för deltagarna:

a) Maximalt 120 deltagare fördelat på 10 omgångar.
b) Tävlingen är individuell, lag kan anmälas (högst 4 man), förening/förband kan ha flera lag. Anmälda lag tävlar i samma omgång.
c) Indelning sker av sekreteraren före start, reserver må kallas.
d) Start för närvaroanmälan på Tranbygge kl 14.00
e) Avgift om 100 kr/deltagare tas ut. Betalas via Swish till förbundssekreteraren i samband med preliminär anmälan eller kontant vid närvaroanmälan på Tranbygge. Ingen återbetalning av erlagd anmälningsavgift kommer att ske!
f) Ingen reseersättning
g) Alla funktionärer och tävlingsdeltagare ska vara medlemmar av en frivillig försvarsorganisation (Försvarsutbildarna, Bilkåren, FRO mfl) för att vara försäkrade i samband med tävlingen. OBS att Hemvärnet inte är en frivillig försvarsorganisation utan en del av Försvarsmakten!
h) Endast föranmälda skyttar får deltaga. Tävlingsdeltagarna skall ha befattning i Hemvärnet/FM (med godkänd säkerhetsklass lägst RK 3) eller vara godkända av förbundsstyrelsens AU.
i) Vapen är medhavda Ak 4 eller Ak 5. I undantagsfall må vapen lånas enl tävlingsledningens beslut.
j) Antalet stationer är åtta + inskjutningsstation
k) Anmälan senast 23 januari 2019 till stockholm@forsvarsutbildarna.se med uppgift om namn, förband, personnummer, telefonnummer samt medlemskap i frivillig försvarsorganisation.
l) För senaste information och ev ändringar se förbundets hemsida

Hjärtligt välkomna!

Johan René
Övningsledare


Länk till bifogat dokument: Vintergatan 2019

Länk till vidare information: Mer information

Anmälningsformulär