Summer Camp

Väddö kursgård, Stockholm

Vill du lära dig mer om överlevnad, sjukvård, skjutning, sambandstjänst, stridsbåtar och helikoptrar? Då ska du söka till Summer Camp!

Under Summer Camp får du möjlighet att träffa ungdomar som är medlemmar i andra frivilliga försvarsorganisationer. Målet är att du ska få utbyta erfarenheter och prova på några olika praktiska utbildningsmoment som ingår i ungdomsverksamheten hos olika organisationer.

På Summer Camp får du praktiskt prova på:
- Överlevnadskunskap
- Sjukvårdsmoment
- Sambandstjänst
- Skytte med gevär 22 Long

I kursen ingår även andra moment, så som Försvarsmaktens värdegrund och på torsdagen kommer det att förevisas både luft- och sjöburna aktiviteter och dagen avslutas med en gemensam grillkväll.

Kursen är ett gemensamt samarbete mellan de frivilliga försvarsorganisationerna.

Kursdetaljer

Kursplats Väddö kursgård, Stockholm
Startdatum 2018-07-30
Slutdatum 2018-08-03
Sista anmälan 2018-06-25
Målgrupp Kursen vänder sig till ungdomar mellan 15-20 som är medlemmar i en frivillig försvarsorganisation.
Särskild information Du som har tillgång till uniform bär denna under kursen och du som inte har tillgång till uniform använder träningsoverall eller oömma kläder.
Övrig information Din ansökan ska gå via egen organisation/ungdomsledare som ska godkänna din ansökan innan den skickas till Försvarsutbildarna. Är du under 18 år ska din ansökan också vara underskriven av målsman. Du har fri kost och logi samt fria resor.
Kurskod C19731

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Mer om webbplatsen.