Lediga jobb

Försvarsutbildarna söker utbildningshandläggare

Försvarsutbildarna stärker samhällets säkerhet. Genom utbildning bidrar vi till individens och samhällets förmåga att hantera civila och militära kriser. Vi är en rikstäckande frivillig försvarsorganisation med uppgift att bland annat rekrytera, utbilda och skriva frivilligavtal för både Försvarsmakten och krisberedskap. Försvarsutbildarna bedriver även en omfattande ungdomsverksamhet och försvarsinformation.

Arbetsuppgifter

Som utbildningshandläggare kommer du att utgöra ett betydelsefullt stöd för våra regionala och rikstäckande förbund där huvuddelen av vår utbildningsverksamhet sker.

Du kommer att vara processansvarig för intresseanmälningar till frivilligavtal, både militärt och civilt inklusive registrering och uppföljning. Du ansvarar även för samordning av instruktörsregister (tillgång och validering). Du arbetar med central samordning, registrering och uppföljning av kursverksamhet inkl. utbildningsstatistik samt nätbaserat lärande. I arbetet ingår att ha kontakt med Försvarsutbildarnas förbund, övriga frivilliga försvarsorganisationer och olika myndigheter (främst Försvarsmakten och MSB).

Kvalifikationer

Du är troligen yrkesofficer eller reservofficer idag. Det är meriterande om du har kompetens motsvarande genomfört stabsprogram vid Försvarshögskolan. Du har erfarenhet av arbete med Försvarsmaktens verksamhets- och ledningssystem. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och du har goda IT-kunskaper.

Som person är du noggrann, trivs med ett högt arbetstempo då det tidvis kan vara mycket att göra, har god organisatorisk förmåga och har lätt att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Arbetsplatsen är förlagd på Försvarsutbildarnas kansli på Karlavägen 65 i Stockholm.

Tjänsten är heltid, med en provanställning på sex månader.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 15 augusti. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Du skickar in ditt CV och personliga brev till utbildningschef
Anders Gustafsson, anders.gustafsson@forsvarsutbildarna.se

Önskvärt tillträdesdatum är 2018-09-15, lön enligt överenskommelse.

Eventuella frågor besvaras av utbildningschef Anders Gustafsson och
utbildningshandläggare Renée Björnö, tfn: 08-587 742 00.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Mer om webbplatsen.