Rekrytering

Testa på Försvarsmakten - börja i Västanstångs ungdomsavdelning

Vi tar in nya ungdomar som kan börja i augusti/september. Vi rekryterar ungdomar i och runt Linköping, Åtvidaberg, Kisa, Mantorp, Mjölby, Tranås, Vadstena och Motala. Alla som fyller 15 under året och bor inom vårt upptagningsområde får ett brev från oss i juli. Brevet bjuder in dig till något av våra informationstillfällen. Naturligtvis är även de som inte får brevet välkomna så länge man är mellan 15 och 20 år.
 

 

Informationstillfällen

Under hösten kommer vi att ha en informationsdag då du får träffa våra instruktörer och ungdomsledare, samt flera av våra ungdomar. Du får också prova på delar av vår verksamhet!
Datum: 2017-08-27
Tid: 10.00-16.00 
Plats: Helikopterflottiljen, Malmen
Innehåll: Dagen börjar med ett föredrag om Försvarsmakten och Försvarsutbildarna för ungdomar och anhöriga som tar ca 60 minuter. Därefter genomförs ett antal praktiska moment för ungdomar. Vi bjuder på enklare lunch! 
Utrustning: Legitimation och oömma kläder efter väder
Anmälan: För att delta på informationsdagen måste du anmäla dig, det gör du här
För dig som inte kan delta på informationsdagen finns det en informationskväll som genomförs 2017-08-30 kl 19.00-20.30 på Helikopterflottiljen, Malmen. För att delta på informationskvällen behöver du anmäla dig i förväg, det gör du här.
 

Vem kan bli medlem?

Alla som fyllt 15 men inte 20 (eller påbörjat militär grundutbildning) kan delta i Försvarsutbildarnas ungdomsverksamhet. I övrigt krävs att våra regler följs samt att medlemsavgiften om 200 kr betalas.
 

Dokument

Medlemsansökan - Delas ut under informationsdagen, men kan även skrivas ut och tas med.
Informationsbrev - Skickas under sommaren ut till alla som börjar 9:an i höst.
Stående order - ungdomsverksamhet - Läs om vilka regler som gäller.

 

Om du har frågor

Titta i vår FAQ (vanliga frågor och svar), eller skicka ett mail till adressen nedan.
 
 

Facebook

På Facebook finns en sida för alla de som är intresserade av vår verksamhet: www.facebook.com/vastanstang. Gilla sidan och du får löpande information om vår rekrytering!

 

Sidan publicerad/ändrad 2017-08-10 kl. 18:10 av Caroline Johansson.