Verksamhet

FBU:s verksamhet bedrivs på tre nivåer, centralt, regionalt och lokalt. Uppsala Befälsutbildningsförening ansvar för att bedriva lokal utbildning i Uppsalatrakten, främst i form av försvarsupplysning och lokal kompletteringsutbildning.
Här listas endast lokal utbildning, se därför också på förbundets verksamhetssida vad som ordnas i förbundets regi (där Uppsala Befälsutbildningsförening ändå kan ansvara för). Denna sida hittar du här

Verksamhet 2005

Härmed publiceras utbildningsprogrammet för våren 2005. Försvarsmaktens besparingar medför även förändringar i vårt utbud, därav det sena utskicket. För att få aktuell information om förbund och föreningsutbildningar rekommenderar vi att Du som medlem besöker förbundets hemsida på Internet:

Välkomna att delta i vårens verksamhet
Styrelsen för Uppsala Befälsutbildningsförening
uppsala@fbu.se

Orientering/Idrott

I syfte att öka färdigheten att läsa karta och förflytta sig i terrängen kan du som medlem gratis erhålla ett ”NATURPASSET” (värt 50 kr) och om du fullföljer orienteringsbanan (ca 25 kontroller) och skickar in resultatet till oss för vidarebefordran till Upplands Orienteringsförbund, deltar du också i en utlottning om vinster från föreningen.
Anmälan senast onsdagen 1 juni till föreningen via e-post:
uppsala@fbu.se

Sidan publicerad/ändrad 2009-09-19 kl. 22:09 av System user.