Restaurangen

I vår restaurang råder stor matglädje och gastronomiskt kunnande.
Här serveras allt från vällagad husmanskost till festliga flerrätters middagar. Vårt välrenommerade kök lägger ner stor möda på allt det som omger maten inte minst dukning och trivsel. Vår köksmästare, Åke Pettersson, har kombinerat ett antal inspirerande bufféer med nya trender och influenser.
Här möts svenska traditioner och exotiska smaker, allt tillagat av förstklassiga och noggrant utvalda råvaror. På vardagar dukar vi upp en lunchbuffé med salladsbord och dagens rätt. Vi kan leverera allt från smörgåstårtor och snittar till flera rätters middagar. Välkommen att kontakta oss för förslag och idéer till just din tillställning.
 
Restaurangen
Restaurang
Tyleback pub.jpg
"Gula villan"

Restaurangen har plats för 220 gäster. Under den varma årstiden öppnar vi även vår trevliga uteplats. Här kan du inmundiga kaffet efter maten, eller en kall öl i den värmande solen och bara njuta av den underbara miljön
Tylebäcks äldsta byggnad ”Gula Villan” uppfördes år 1930. Villan inhyser idag kursgårdens populära pub, där vi anordnar både små och stora fester.

Sidan publicerad/ändrad 2014-09-22 kl. 08:24 av Anna Karlsson.