Logi

Vi på Tylebäck har möjligheten att erbjuda er flera olika boendealternativ.
Ni kan välja mellan att bo i våra hotell, på vårt vandrarhem eller i någon av våra trevliga stugor. Varför inte campa sommartid?
Totalt har vi 70 hotellrum fördelade på 3 byggnader. I det stora hotellet har vi 24 bekväma och ljusa dubbelrum, vi har den nybyggda hotelldelen Nyrebäcken, som rymmer 22 moderna och fräscha dubbelrum. Samtliga av rummen har separat dusch, wc, telefon, radio och tv samt en möblerad altan. Vi har även de populära hotellhusen, med totalt 24 dubbelrum, även de med separat dusch, wc och tv på varje rum. Till dessa hör ett gemensamt allrum med fullt utrustat kök.
 
Hotell Nyrebäcken 2
Hotell
Laganstugorna 1
Stugor
Vandrarhem Nissan 3
Vandrarhemmet Nissan

Tylebäcks vandrarhem och stugor är en möjlighet att bo lite billigare än på hotellet. De innehåller 2,3 och 4-bäddsrum och flera av stugorna är även utrustade med kylskåp och kokplattor som möjliggör självhushåll.
Storlekarna på våra stugor varierar, här kan ni stanna dygnsvis eller veckovis, vilket som passar er bäst.
På vår camping som ligger naturskönt alldeles vid bäcken finns det mesta som en camping på västkusten kan erbjuda. Campingen är belägen 300 meter från Tylösands populära strand och är en perfekt utgångspunkt för dagens utflykter.

 
Antal bäddar:
Matsal:
Lektionssalar:
Grupprum:
240 platser
220 platser
5 st
8 st

Sidan publicerad/ändrad 2014-09-22 kl. 08:22 av Anna Karlsson.