Ungdomstävlingen HvSS 2010 !

Tältförläggningen HvSS.JPG


Nedan finns en kort filmsnutt från HvSS-tävlingen 2008!
 

 

Inbjudan till rikstävling för ungdomar inom Hemvärnet, Försvarsutbildarna och Frivilligorganisationerna 2010.

Tävlingen för Hv- och Försvarsutbildar ungdom på HvSS går preliminärt av stapeln 100827 - - 29Hemvärnets stridsskola inbjuder till rikstävlingen för ungdomar inom Hemvärnet, Försvarsutbildarna och Frivilligorganisationerna vid Hemvärnets stridsskola i Vällinge med genomförande preliminärt den 27-29 augusti 2010.

Livgardesgruppen får deltaga med 3 lag och önskar någon grupp deltaga med flera lag görs anmälan till HvSS som tilldelar extraplatser efter tillgång.
Besked till Utbildningsgrupperna och Frivilligorganisationerna angående extra lag platser kommer att meddelas senare!.

Danmark, Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen är inbjudna att deltaga! 

Anmälan

För deltagande i tävlingen krävs att viss tid läggs ned på träning mm innan tävlingsdagen. Vi instruktörer förbehåller oss rätten att prata med vissa av er om deltagandet i träning och tävling.

Vi kommer att anmäla intresse av att deltaga med 7 st lag, ett lag från varje ungdomsavdelning och ett gemensamt lag (i första hand ett tjejlag) från alla avdelningar.

Ni som är intresserade av att få chansen att vara med anmäler detta snarast till Kn Andersson med hjälp av intresseanmälan nedan snarast. Detta då träning mm inför 2010 kommer att påbörjas snarast under hösten 2009!
 

Förteckning över bilagor:

Bilagorna nedan är de som gällde inför tävlingen 2009!
OBS! Tävlingen är endast öppen för dig som redan är medlem just nu!

 
Sidan publicerad/ändrad 2009-11-19 kl. 18:57 av Göran Andersson.