2010-09-21 Föreläsning Brottsplatsutredningar

Föreläsning Brottsplatsutredningar

 

Militärpolisföreningen inbjuder till en mycket intressantföreläsning om Brottsplatsutredningar.

 

bild hämtad från :www.nwt.se

 

Tid: Tisdagen den 21 september 2010,kl:18:30-20:30(21.00)

Plats: K1(Lundasalen), Lidingövägen 28, Stockholm

Sista anmälningsdag:2010-09-16


 

Vi kan med stolthet presentera Sonny Björk, Kriminalkommisarie vid Stockholmspolisen. Sonny började på Polismyndigheten i Stockholm 1964, och sin tjänst vid Kriminalpolisens Tekniska rotel augusti 1974.

 

Sonny arbetar nu som Sektionschef för Fältsektionen på Tekniska roteln i Stockholm. Under tjänstgöringen på Tekniska roteln har Sonny haft arbetsuppgifter som brottsplatsundersökare, fingeravtrycksundersökare och identifierare, jämförelse och identifiering av skospår, verktygsspår och andra sammanpassningar. Han är även specialist på vapen, ammunition och ballistik.

 

Vidare har han också varit inblandad i de flesta stora ärenden i Stockholm som Palmemordet, Lasermannen, skjutningarna på Stureplan, Militärligan, polismorden i Malexander m.fl. Sonny har  dessutom tjänstgjort utomlands på Cypern, i Albanien, Kosovo, Bosnien och Serbien-Montenegro under sammanlagt ca 3 års tid. Samt tjänstgjorde i Thailand under januari 2005 med undersökning av offren efter Tzunamin.

 

Anmälan: utb@mpforeningen.a.se (skriv namn och medlemsnummer)   Vi har endast 30 st platser, så det är först till kvarn som gäller. Denna föreläsning är ENDAST till för Militärpolisföreningens medlemmar!

Sidan publicerad/ändrad 2010-09-02 kl. 00:22 av Björn Bexander.