Jul och nyårsbrev 2015

Här hittar du ordförande Anders Björks medlemsbrev till föreningens medlemmar som skickas ut i december 2015.

Försvarsutbildare!

Läget i vårt närområde blir allt mer oförutsägbart och det blir allt viktigare för vår förening att verkar för en bred och professionell försvarsdebatt och att försvarsviljan i vår del av landet stärks. Vårt stöd till Försvarsmakten med rekrytering och utbildning av soldater till insatsförbanden och hemvärnet är fortsatt mycket viktigt.

Vi är också stolta över vår aktiva ungdomsavdelning som enligt gammal tradition varit och är en formidabel rekryteringskälla till Försvarsmakten.

Ytterligare ett aktivt år kan snart läggas till vår stolta hundraåriga historia, året kröntes av Försvarsminister Peter Hultkvist besök vid vårt försvarsseminarium i Halmstads stadsbibliotek som vi samordnade tillsammans med Allmänna Försvarsföreningen – över 200 personer deltog!

Föreningen har laddat med ett spännande program under 2016 där vi fortsatt kommer att hålla fanan högt med många spännande föreläsningar och utbildningar, där det förhoppningsvis ska finnas något som passar Dig. Glöm inte att betala medlemsavgiften så att du kan ta del av föreningens stora ”gottebord” av verksamhet.

Du är varmt välkommen till vårt årsmöte den 17 februari kl 1800, som genomförs som vanligt på Tylebäck kursgård.

bild AB.jpg

En God Jul och ett Gott Nytt Försvarsutbildar år till er alla önskar styrelsen!

Anders Björk Ordförande

 

 

Brevet i sin helhet

Läs hela brevet nedan

Sidan publicerad/ändrad 2016-01-08 kl. 18:52 av Jonas Ericsson.