Anders Björks Medlemsbrev maj 2013

Föreningens ordförande Anders Björk skriver om 100-års firandets på Tylebäck, samt nationaldagsfirandet i Stockholm där föreningen skall få en fana av kungen och du har en möjlighet att delta.
Anders Björk intervjuvas av SR Halland, inför 100-års firandet. (Foto: Lars Björk, maj 2013)

Bäste medlem!

Vi har nu två stora händelser att se fram emot i vårt 100-års firande, jubileumsbalen den 18 maj och att föreningen för en fana från konungen den 6 juni.

150 personer är anmälda till jubileumsbalen och förberedelserna är inne i sin slutfas, bland annat har Hemvärnets musikkår tränat figurativ marsch.

Den andra stora händelsen i vårt firande är att Halmstads Försvarsutbildningsförening har fått den stora förmånen att få hämta en fana från H.M. Konungens hand den 6 juni på Skansen, totalt delas det bara ut nio stycken fanor så det är en stor ära för föreningen att få en av dessa fanorna.

Föreningens medlemmar har möjlighet att vara delaktiga i denna stora händelse i ett festtåg som går från Kungsträdgården till Skansen och som fanvakt, firandet kommer att filmas och direktsändas i SVT. 

Föreningen har anmält att 25 personer kommer att deltaga i firandet och vi vill att DU följer med på denna spännande resa till Stockholm. Detaljer om nationaldagsfirandet och hur du kan göra för att delta, kan du läsa om via länken nedan. (Eller här)

Välkommen att vara med i en historisk händelse för föreningen!

Anders Björk

Ordförande


(Nationaldagsfirandet i utdrag)

 

 

Sidan publicerad/ändrad 2014-06-24 kl. 23:01 av Jonas Ericsson.