Halland/Skånes MKF

smi_logo.gif
Halmstads Försvarsutbildningsförening är medlem i Hallands/Skånes Mångkampsförbund som bedriver verksamhet i följande sporter: orienteringsskytte, militär femkamp samt modern femkamp.
Som medlem i Halmstads Försvarsutbildningsförening får du deltaga i  Hallands/Skånes MKF verksamet, vi anordnar även träningar och tävlingar tillsammans.

För mer information kontakta Ulf Hammarlund på tel 035/2663102 eller klicka på länken nedan:
 

 

Årsmöte i Halland-Skånes MKF 2015

Tisdagen den 18 mars  2015 genomförde Halland-Skånes MKF årsmöte på Tylebäck kurs utanför Halmstad. Ett antal representanter från styrelsen och olika klubbar var närvarande. Särskilt glädjande var det att vår generalsekreterare Sven Lindeberg gästade årsmötet. Efter sedvanliga förhandlingar genomfördes en diskussion om verksamheten 2015 och vikten av att rapportera aktiviteter som vi genomför i förbundets föreningar. Lennart Bengtsson från Försvarsutbildarna Halmstad medverkade på mötet och beskrev kortfattat hur han arbetar med denna viktiga registrering.

 

Efter mötet hade ordförande Mats Tellqvist nöjet att dela ut förbundets stipendier till Knut-Arne Kareld och Sven Lindeberg. Knut-Arne fick ledarstipendiet för sitt ambitiösa arbete med skidskyttearenan i Ätran. På den arenan arrangerar förbundet och Ätrans IF både springskytte och orienteringsskytte. Sven fick stipendiet för aktiva för sin långa och framgångsrika idrottskarriär, främst inom den militära femkampen. Sven kommer dessutom att springa Berlin maraton under våren.

20150317_202052

Text : Ulf Hammarlund

Foto: Siw Mehiläinen

 

Sidan publicerad/ändrad 2015-03-26 kl. 06:17 av Richard Nordell.