Göteborgs Försvarssjukvårdsförening

Foto Försvarsmakten

För information kontakta

Ordförande: Roger Wiklund

roger.wiklund@forsvarsutbildarna.se

Bli Hemvärnssjukvårdare!

Länk till Försvarsmedicincentrum - FömedC

Medlemsansökan Göteborgs Försvarssjukvårdsförening

För att bli medlem, klicka på länken och fyll i namn, kontaktuppgifter samt ev militärutbildning. Spara filen och skicka den till roger.wiklund@forsvarsutbildarna.se

 

 

NYHETER!

Inbjudan till Känsödagen 25-maj 2017

Passa på att få se en undangömd pärla i Göteborgsskärgård. Känsö med en historia som karantänsstation är idag ett militärt övningsområde som man normalt sett inte har tillträde till.

Kamratföreningarna tillsamman med Försvarutbildarna anordnar en årlig båttur till Känsö med guidning av ön och dess skyddade natur.

Resan kosta 100 kr och anmälan måste vara inne senast 20-maj

Länk för anmälan till Känsödagen

 

Håll dig uppdaterad om vad som händer inom Göteborgsförbundet

Förbundsnytt 5/2017

 

Extraårsstämman 2017

Extraårsstämman genomfördes den 30 mars utan några större problem, revisionsberättelsen är nu på plats och 2016-års styrelse kunde beviljas ansvarsfrihet.

Årsstämman 2017

Föreningens årsstämma genomfördes den 28 februari i Göteborgs Försvarsutbildningsförbunds lokal på Kviberg. Pga av en liten miss i planeringen så fanns inte revisor eller revisionsberättelse på plats, vi fick därför bordlägga de berörda punkterna och boka in ett extraårsmöte för att avhandla dem på stadgeenligtsätt. Efter årsmötesförhandlingarna genomfördes ett försvarupplysnings föredrag, där Jonny Stenberg uppdaterade oss om nyheter inom Luftvärnet för att möta de ökande hoten från öster.

 

Decembermötet 6 december 2016

Föreningens decembermöte genomfördes tisdagen den 6 december i förbundslokalen på Kviberg.

På dagordningen stod bland annat information om senaste nytt angående utvecklingen av sjukvårdsorganisationen inom Hemvärnet.

 

Känsö Foto Okänd

Känsödagen 5 maj 2016

På Kristi himmelsfärdsdagen den 5 maj genomfördes den årliga Känsödagen i ett strålande försommarväder. Hela 110 deltagare fick uppleva Gamla Känsö karantänstation med dess vackra omgivningar när vädrets makter visade Göteborgsskärgård från sin bästa sida. Vi kan bara önska att det blir lika bra väder nästa år, och hoppas att fler utnyttjar möjligheten att besöka Känsö 2017.

 


              

   Försvarsutbildaren_5-16_web              HV tidn

                                 

Banner_Frivilligutbildning

 

Sidan publicerad/ändrad 2017-05-19 kl. 17:23 av Roger Wiklund.