Göteborgs Försvarsutbildningsförbund

 

 

RiksHvC informerar om erfarenheter av Aurora 17 och andra aktuella frågor för Hv 

RiksHvC har Försvarsmaktens uppdrag att utvärdera övningen Aurora 17.

 

Den 21 mars kommer Genmj Roland Ekenberg till oss för att bl. a. redovisa erfarenheter från försvarmaktsövningen. Han kommer också att informera om andra aktuella frågor för Hemvärnet. Bl a om Hv roll i den nya ledningsorganisationen. 

 

Inbjudna är våra medlemmar och övriga intresserade från Hv och övriga frivilliga försvarsorganisationer.

 

Tid 18:00-ca 20:00, efter föreläsningen finns det möjlighet att besöka "öppen mäss".

Plats: Bohussalen Göteborgs garnison/FörmedC, Käringberget

Tillträdesbestämmelser och fika beställning kräver anmälan. Skicka mail till garpland@telia.com och uppge namn, personummer och nationalitet senast 13 mars.


 

Inbjudan utbildning "för din säkerhet" 11 april Axelhuset - Axel Dahlströms torg 3 klockan 18:30

När katastrofen är ett faktum, det oförutsedda har inträffat eller det som du visste inte fick hända har blivit verklighet! Vad betyder det för dig att hantera en situation när ljuset inte tänds när du slår på strömbrytaren, mobilen är död och internet har slutat fungera?

 

För mera information:  Följ den här länken 

Inbjudningar från våra sidoförbund

Här finns inbjudan till utbildning som är öppen för alla medlemmar i frivilliga försvarsorganisatiner. Mer information via den här länken

 

 

 

 


 

Läs också under nyheter till vänster. Där hittar du de senaste nyhetsbreven och annan aktuell information och under utbildning där du får tillgång till hela utbildningsprogrammet.

               Blicken.jpg

 

Göteborgs Försvarsutbildningsförbund är en frivillig försvarsorganisation som har sina rötter i Landstormen. Göteborgs Landstormsförening bildades 1908. Via den här länken får du mer information om vår historia

Vårt geografiska verksamhetsområde är Göteborgs-, Mölndals-, Partille- Kungälvs-, Kungsbacka-, Öckerö-, Ale-, Lerums-, Härryda- och Tjörns kommuner.

 

 

 

 

 

Sidan publicerad/ändrad 2018-03-16 kl. 10:04 av Bertil Garpland.