Anmälan - För din säkerhet!

Vi stärker din förmåga att ta hand om dig själv och dina nära vid kriser i samhället

När katastrofen är ett faktum, det oförutsedda har inträffat eller det som du visste inte fick hända har blivit verklighet! Vad betyder det för dig? Hur ska du hantera en situation när det inte kommer något vatten ur kranen? Eller när ljuset inte tänds när du slår på strömbrytaren, mobilen är död och internet har slutat fungera?

För din säkerhet! får du grundläggande kunskaper om var du hittar information vid kriser, hur du skapar din egen beredskap inför att värme, vatten eller el saknas hemma. Du stärker din och din familjs förmåga att ta hand om er själva vid kriser i samhället. Vi riktar oss till dig som är 16 år och äldre.

För din säkerhet! innehåller ämnena krisberedskap, krisinformation och överlevnad. Vi kommer också att tala om vad man kan tänka på att ha i sin krislåda. Det handlar helt enkelt om hur man klarar sin vardag när allt inte fungerar som vanligt.

Datum: 13 maj
 
Tid: kl. 10.00-12.30
 
Plats: Kommunhuset Bålsta
Centrumleden 1
Lokal - Konferensblocket
 
Anmälan
senast:
9 maj
 

 

För din säkerhet! är kostnadsfritt och alla som deltar får en praktisk första hjälpenväska. Vi bjuder under dagen på fika. Ange ev. kostallergier i din anmälan.
Vid eventuellt återbud skicka ett mail till jan-olof.johansson@forsvarsutbildarna.se

Vi riktar oss till dig som är 16 år och äldre.

Hur fick du kännedom om informationsträffen?


* Obligatoriska uppgifter