Försvarsutbildarna Uddevalla

Försvarsutbildarna med sköld

Nytt år nya utmaningar.

Föreningen har under de senaste åren från 2011 inventert och vässat vår kompetens och  Vi har resovisat i tidigare årsredovisningar att föreningen är på frammarsch och att vi i styrelsen har jobbat med att möta Försvarsutbildarnas och framförallt Försvarsmaktens nya mål och krav på oss inom vår rivilligförsvarsorganisatione.

2011 var året då vi på alvar startade vår omvandling, 2013 var året då vi kände att vi var på rätt kurs och vi fick ny fart igen och 2014 var året då den farten har ökat genom 2015 och 2016.

Det känns nu extra spännande att se vad 2017 och framåt kan ha att erbjudande med tanke på den försvarsdialog som florerar i vår nation.

Under föregående år har föreningen genomfört flera aktiviteter och fått idikationer på fler kommande uppdrag samt dessutom ökat i aktivt medlemsantal, och i med detta önskar vi alla nya medlemmar extra varmt välkomna till föreningen. för att kunna utöka vårt stöd till kommande försvarsutbildningar då vi inom styrelsen kan förutspå ett ökat behov av av kunniga instruktörer för stöd till försvarsmakten.

MVH
Ordförande
Tommy Giebat

____________________________________________________

Föreningsstämma 2017-02-13

Stämman avlöpte i en kreativ och avspänd anda och vi välkomnade vår nya ordförande Tommy Geibat till att ta tag i och sköta roderåran. Styrelsen var hörsam på de synpunkter som kom in i diskussionerna i mötesrummet så att vi kan väga in och låta dem bidra till att hjälpa vidareutvecklingen av vår förening. Avgående ordförande Fredrik Nilsson tackades av och önskades lycka till i sin nya roll som ledamot.

 

Här är en kopia på Föredragningslistan inför föreningsstämman. Klicka på länken för att få upp listan.

 

 

Totalförsvarets dag 2016-09-27

Den 27 augusti Genomfördes årets upplaga av Totalförsvarets dag i Uddevalla.

Åters upplaga fick flyttas en aning pga markstabiliteten i Uddevalla hamnområde men blev därför mer lättåtkomligt än tidigare år vilket var väldigt roligt.

Ett fint väder inramade rekryteringsdagen som genomfördes i parkeringsplatsen norr om UddevallaMuse'et vid Kampenhof.

Härligt att se så många intresserade strosa runt och titta på de aktiviteter som erbrjods.

Styrelsen

MVH Ordförande

_____________________________________________________________________________

 

Föreningsinformation.

Hej och välkommen till Försvarsutbildarna i Uddevallas hemsida.
Vår målsättning är att vara en aktiv förening som  både lokalt och vid behov även stötta  regionalt som kan erbjuda välbehövlig utbildning i Försvarsutbildarnas anda!
För att nå styrelsen se vår  - Kontaktinfo    även länk till våra - stadgar och en länk till vår  Verksamhetsberättelse 2014 och för  du som vill och/eller kan utbilda Sveriges försvar- Anmäl dig till vårt instruktörsregister.

 


Uppdarera dina kontaktuppgifter

 Dina kontaktuppgifter för dig som medlem kan du uppdatera här.

Uppdatera dina uppgifter

 


Ungdomsutbildning

Är du mellan 15-21 år och nyfiken på vad detta är och vad vi håller på med ?
Då är det föreningens ungdomsavdelning du söker!!!
Länken här under tar dig dit.
 
 

 
Förrådet Skredsvik
 
 

 

Sidan publicerad/ändrad 2017-02-15 kl. 19:10 av Kjell Jonasson.