Välkommen in i gemenskapen

Försvarsutbildarna ger Dig möjlighet till viktiga kunskaper och intressanta möten.
Är du över 15 år - tjej eller kille - och intresserad av utmanande aktiviteter i skog och mark, vuxen eller äldre med intresse för försvars- och säkerhetsfrågor eller ett militärhistoriskt intresse.
Vår verksamhet ger något för de flesta

Vi tror på frivillighet i samhället för verksamheter som stödjer fred och frihet, samt även skydd och säkerhet vid kriser i världen eller inom landet.

Som medlem i Försvarsutbildarna i Åmål får Du möjlighet till utbildning inom områden som är viktiga för vårt Totalförsvar.

Försvarsutbildaranas olika kurser förbereder Dig för uppgifter inom bland annat Hemvärnet. Många medlemmar är aktiva inom Hemvärnet eller annan Frivilligorganisation.
Med kunskaper i bland annat ledarskap, taktik, överlevnad m m ökar dina förutsättningar såväl att fungera i grupp som att leda grupp inom Försvarsmakten/Hemvärnet.
Kunskaperna och erfarenheterna ger Dig också stöd i Ditt civila liv om Du kommer till en krissituation.

Därutöver är vår sociala verksamhet mycket uppskattad. Du kan vara med på våra regelbundna träffar på Hemvärnsgården och lyssna till spännande föredrag eller delta i vår grupp som sysslar med Militärhistoria.
När vi träffas är gemenskapen viktig. Oftast kombinerar vi våra aktiviteter med lite god mat och hög trivsel.

Välkommen att vara med i gemenskapen. Bli medlem i Försvarsutbildarna.

http://www.forsvarsutbildarna.se/om_forsvarsutbildarna/medlemskap_12

eller sänd ett mail med namn och adressuppgifter till amal@forsvarsutbildarna.se.

Sidan publicerad/ändrad 2017-10-05 kl. 18:07 av Göran Karlsson.